telefon +36 74 550 540
telefon info@knipl.com
Pinterest
Flickr
Facebook
Twitter
Tweets by KniplKft
Google+
Youtube
Blogger

Korunk egyik legfontosabb témája a környezetvédelem. A festési technológia során folyamatosan keletkező szennyvizek elkezelése érdekében cégünk olyan berendezéseket gyárt, amelyek eleget tesznek a törvények által előírt környezetvédelmi feltételeknek. Szennyvízkezelő rendszereink esetén kizárólag olyan szennyvizek kerülnek kivezetésre, melyek megfelelnek az előírásoknak.


A szennyvízkezelés fontossága

Cégünk, többéves tapasztalatának köszönhetően, olyan szennyvízkezelő rendszereket ajánlhat Önnek, melyekkel a törvénynek megfelelő, környezetbarát módon kezelheti a keletkező szennyvizet.

Tisztában vagyunk vele, hogy egy szennyvízkezelő fenntarthatósága megköveteli, hogy a megoldás tartós legyen, emellett költséghatékony, és zavarmentesen működő. Ezen elvárásoknak feleltettük meg szennyvízkezelő rendszereinket, melyek közül, kínálatunkat végignézve Ön is megtalálhatja a megfelelőt.

Tájékozódjon weboldalunkon, kérdéseivel bátran forduljon hozzánk elérhetőségeinken!


Higiénia az iparban is! – Érvek a szennyvízkezelő rendszerek mellett

Ahhoz, hogy egy gyártási folyamat zökkenőmentesen megvalósulhasson, nemcsak megfelelő szerszámokra és megbízható gyártó berendezésekre van szükség, hanem higiéniára is. A higiéniát különböző vegyszerekkel és berendezésekkel tudják fenntartani a szakemberek, e téren nagyon fontos, hogy a gyártást végző vállalkozás gondoskodjon az ipari területen a szennyvízkezelő rendszerek alkalmazásáról is!

Sokan azt gondolják, hogy szennyvízkezelő rendszerekre csakis a vízműveknél van szükség, valójában számos termék előállításakor jelentős mennyiségű szennyvíz gyülemlik fel, amit csak az erre kialakított rendszerek alkalmazásával lehet megfelelő formában kezelni.

A szennyvízkezelő rendszerek gyártását kizárólag tapasztalattal rendelkező szakemberekre bízza, akik a munkálatok előtt minden szükséges információról és igényről tájékozódnak, majd az elfogadott tervezet után látnak neki a kivitelezésnek.

Szennyvízkezelő rendszerek gyártásáért forduljon hozzánk bizalommal!

Hagyományos üzemű szennyvízkezelő
Az ún. nyílt szennyvízkezelő rendszereknél a tisztított szennyvizet nem vezetjük vissza a technológiába. Az előtisztított szennyvíz az előírásoknak megfelelően csatornahálózatba engedhető. A leülepített, préselt és szárított iszap a rendszerből könnyen eltávolítható.
Zárt szennyvízkezelő / Bepárló rendszerek
Kisebb szennyvízmennyiségek esetén bepárló-rendszer alkalmazása javasolt. Zárt szennyvízkezelőknél a keletkező szennyvíz egy erre a célra kialakított berendezésben elpárologtatható, majd kondenzálható, a visszamaradó iszapos koncentrátumot egy különálló tartályban jutatja a bepárló berendezés. A desztillált vizet az előkezelő berendezésbe pótolhatjuk vissza, ezért hívjuk zárt rendszernek. Elfolyó szennyvízzel ebben az esetben nem kell számolni.  
Szennyvízkezelés kiegészítő technológiák

A szennyvízkezelő rendszereket az alábbi kiegészítő komponensekkel szállítjuk:  

·        Automata vegyszeradagoló rendszerek

·        PLC vezérlés