telefon +36 74 550 540
telefon info@knipl.com
Pinterest
Flickr
Facebook
Twitter
Tweets by KniplKft
Google+
Youtube
Blogger

A lakossági bérfestés főleg az egyedi munkadarabok, illetve tárgyak festésére alkalmas. például: gépjármű felnik, különböző háztartási cikkek, kis darabszámú alkatrészek, stb. Egyedi munkadaraboknál lehetőség van a szemcseszórásos tisztítási folyamatra, illetve a Fe-foszfátos mosásra is. Igényeknek megfelelően a RAL színskála szerint, bármilyen színű bevonatot elkészítünk kézi porszóró kabinunk és korszerű szórástechnikánk segítségével. A folyamat a beégetéssel zárul, mely korszerű, energiahatékony beégetőkemencével történik.

Maximális méretek: (H x SZ x M) 6.000 x 1.500 x 2.200 (mm)


Bérfestés magánszemélyek számára

Bizonyos esetekben előfordul, hogy magánemberként is olyan festési feladat elé kerülünk, amit otthoni körülmények között, háztartási eszközökkel bizony nem tudunk egymagunk kivitelezni. Ilyen esetekre vállal cégünk bérfestési szolgáltatást, hiszen nekünk mind a megfelelő technikai hátterünk, mind a szakértelmünk megvan a jó kivitelezéshez.

Ezek az esetek általában olyan felújítási munkák, mint például egy abroncs felnijének festése, vagy egy kád felújítása, bizonyos alkatrészek és más háztartási eszközök festése. Ilyenkor sajnos nem elég egy ügyes kezű, lelkes személy, hiszen bizonyos technológiák drága, különleges gépeket és berendezéseket igényelnek.

Cégünk a felületkezeléseket is elvégzi, valamint a korszerű égető berendezések segítségével a beégetést is vállalja. Ezeket a munkafolyamatokat nem szabad hozzá nem értő embereknek végezni, hiszen az egészségügyi kockázatok mellett, hatalmas minőségbeli különbségek lehetnek.

Bátran keressen fel minket, ha különleges technikát és szakértelmet kívánó festésre van szüksége, cégünk minden ilyen jellegű bérfestést vállal!