telefon +36 74 550 540
telefon info@knipl.com
Pinterest
Flickr
Facebook
Twitter
Tweets by KniplKft
Google+
Youtube
Blogger

GYÁRTÁS

Cégünk telephelyén található különálló lakatos, műanyagos, villamos és csőszerelő műhelyeinkben kulcsrakész berendezések gyártása folyik.

Cégünk nem csak berendezéseket gyárt, hanem akár komplett festéstechnológiát, szennyvízkezeléssel is. 


Bővítés és korszerűsítés új gépekkel

A Knipl Kft. egyik fő profilja a berendezésgyártás. Ha üzemet, műhelyt épít, bővít, vagy éppen korszerűsít, mi teljes körű szolgáltatást vállalunk a tervezéstől a gyártáson, tesztelésen és telepítésen keresztül. Sok tapasztalattal és nagy szakértelemmel bíró embereink segítenek az új gépek kivitelezésében.

Elsősorban olyan jellegű gépek tervezését és gyártását vállaljuk, melyek valamilyen festéstechnológiai eljáráshoz kapcsolódnak. Ennek megfelelően készítünk előkezelő és porszóró gépeket, elektroforetikus és nedves festést végző gépeket, emellett beégető berendezések és anyagmozgató gépek kivitelezését is vállaljuk, sőt, a szennyvízkezelő rendszerek és a vezérlő berendezések is cégünk profiljához tartoznak.

Ha telephelybővítésben gondolkodik, melyhez új berendezésekre van szüksége, vagy csak korszerűsíteni szeretné gépparkját, keressen fel minket! Amennyiben tapasztalt, megbízható szakembereket keres a berendezésgyártáshoz, forduljon hozzánk bizalommal speciális igényeivel és felmerülő kérdéseivel!


TEVÉKENYSÉGEK

- lakatos - hegesztő tevékenység

- vasszerkezet-gyártás

- kemence panel gyártása

- léghevítők gyártása

- anyagmozgató pályák gyártása

- műanyaghegesztés

- műanyag kádak, tartályok gyártása

- villamos egységek szerelése

- villamos vezérlő szekrények komplett szerelése

- ipari csőszerelés (vas és műanyag PP-PVC)